Rembrandtsingel 1
2902 GR Capelle aan den IJssel
Telefoon (ma t/m do) 06-12359143

Mochten wij niet bereikbaar zijn, spreekt u dan het antwoordapparaat in. Wij bellen u dan de volgende werkdag terug. U kunt ook een afspraak maken via het afsprakenformulier

 

MET KLEINE AANPASSINGEN IN DE VOEDING, HEEL VEEL BEREIKEN!

Onze diëtistes zijn dé specialist op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid en daarmee dé persoon om vragen aan te stellen als het om een gezonde en verantwoorde voeding gaat.

Een algemene misvatting over de diëtist is dat deze alleen maar mensen helpt met afvallen. Voeding speelt ook bij veel ziektebeelden een belangrijke rol. De diëtist heeft specifiek kennis over de samenstelling van voedingsmiddelen, de spijsvertering en de functie van voedingsstoffen in het lichaam.

Daarnaast is de diëtist ook thuis in de psychologische aspecten rondom voeding. Daardoor zijn wij in staat om een persoonlijk advies op maat te geven over de invloed van voeding op uw gezondheid. U kunt dus ook terecht voor de behandeling van complexere problematiek zoals diabetes, hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, maag/darmproblemen, ongewenst ondergewicht, eetstoornissen zoals anorexia etc.

Wij helpen u graag met adviezen die bij u passen en die niet aanvoelen als een “dieet”.

Wendy Schreuder-Stokdijk en Petra de Groot